Sänggavel 180

Har du en 180 säng blir den naturligt mittpunkten i rummet. Då kan du ge den lite extra uppmärksamhet och välja en riktigt snygg sänggavel 180. Den kan vara gjord i trä, metall eller rotting. En sänggavel sätter verkligen piff på sovrummet.

Huvudgavel 180 i flera material

En sänggavel 180 finns i flera olika material så det är enkelt att inreda sovrummet efter eget tycke och smak. En sänggavel sätter enkelt tonen för resten av ditt sovrum.

Några av de material som du kan köpa din sänggavel 180 cm är dessa olika:

Sängavel trä

180 är ett mått som ger dig en pampig sänggavel

180 är ett väldigt stort mått på en säng och en sänggavel 180 kommer verkligen kännas pampig i sovrummet. Om du väljer en huvudgavel 180 är det smart att placera sängen i mitten av rummet. Där kommer den verkligen till sin rätt. Du kan även välja en mjukare sänggavel i tyg. Dessa är väldigt omtyckta av de som gillar att inreda i skandinavisk stil i sina hem.

En sänggavel 180 i trä blir väldigt pampig och är lätt att matcha med andra textiler och möbler. Den kommer dessutom ge ett harmoniskt intryck.

Sänggavel 180 hos flera återförsäljare

Trots att du har ett större mått på din säng är det inga större problem att hitta en sänggavel i storlek 180 idag. Du kan titta både hos fysiska återförsäljare och i webbutiker tills du hittar den rätta.

En 180-sänggavel ställs med fördel direkt mot väggen. Sedan ställer du bara sängen direkt emot den. Då slipper du krångla med skruvar och annat. Det blir också smidigare om du senare ska flytta sängen. Vissa gavlar kommer med tillhörande kuddar som ger dig extra stöd när du sitter upp.

Sänggavel 180 cm i specialdesign

Om du vill gå steget längre kan du faktiskt beställa en specialdesignad sänggavel 180. Då kommer du garanterat att vara ensam om den typen av sänggavel. Det finns många designers som ritar gavlar på beställning. Dock får du räkna med att priset blir betydligt högre än när du köper en massproducerad. Det kan också ta längre tid innan den blir färdig. Du får alltså överväga för- och nackdelar när du ska ditt beslut. Sedan är det bara att lägga en beställning.

Det finns aldrig några rätt och fel när det kommer till inredning och det gäller även valet av sänggavel. Det viktiga är att du känner dig bekväm med ditt val och trivs i ditt sovrum.