Sänggavel 160

160 är ett av de mest klassiska måtten på sängar. För att din säng ska sticka ut extra mycket kan du lägga till en snygg sänggavel 160. Många ser en sänggavel först och främst som en inredningsdetalj. Den ger en helt annan känsla till sängen.

Välj en sänggavel 160 i rotting

Om du vill investera i en sänggavel 160 kan du alltid välja en i rotting. För dig som inte är bekant med det är det ett klassiskt och vackert naturmaterial från bambu.

Här kommer fler tips om du ska köpa en sänggavel 160 cm i rotting eller naturmaterial:

Sänggavel rotting

Låt sänggaveln bli mittpunkten i rummet

Sängen och en sänggavel 160 blir lätt mittpunkten i rummet. Därför är det värt att lägga ner lite extra tid på att hitta det rätta alternativet. En sänggavel 160 i rotting drar definitivt blickarna till sig men det är långt ifrån det enda alternativet. Du kan även välja en sänggavel i trä eller tyg om du föredrar det. Ta god tid på dig vid köp.

En sänggavel 160 i trä är ett annat alternativ som passar bra i sovrum. Du kan välja både bland ljust och mörkt trä beroende på vad du föredrar.

Köp sänggavel 160 på nätet

Det finns väldigt många varuhus och nätbutiker som säljer sänggavlar så du kan jämföra många alternativ innan du bestämmer dig. Då är du säker på att du verkligen hittar rätt sänggavel för ditt sovrum i rätt prisklass.

Om du inte gillar färg kan du köra på en grå sänggavel. Det ger harmoni i sovrummet och kan enkelt matchas till olika textiler och inredningsdetaljer. Det finns många nyanser av grått som du kan välja bland. Skulle du tröttna går det alltid byta gavel vid ett senare tillfälle.

Sänggavel 160 cm som sätter prägel

En sänggavel 160 främsta uppgift är att skydda ditt huvud. Många gavlar kommer även med tillhörande kuddar så du kan sitta upp och läsa innan du går och lägger dig. Men sänggaveln är också betydligt mer än så. Om du bara har en madrass kommer kan sovrummet se ganska tråkigt ut. En sänggavel ger en helt annan känsla till ditt rum. Om du känner för en makeover kan det alltså räcka med att byta ut din sänggavel till något nytt.

Om du vill ha en lite mindre sänggavel kan välja en lite mindre modell som du kan fästa på väggen. Det finns även sänggavlar med inbyggd förvaring som är perfekta om du vill gömma undan saker.