Sänggavel 120

En 120 säng är perfekt för ett singelhushåll som söker en lite större säng. Till denna kan du investera i en snygg sänggavel 120 som sätter prägel på din säng. En sänggavel skyddar även ditt huvud när sängen står intill väggen.

Sänggavel 120 i rotting eller andra naturmaterial

Ett snyggt alternativ till en sänggavel 120 är rotting. Det är ett naturmaterial som är väldigt vanligt i korgar. Det kommer ge ditt sovrum en väldigt mjuk och naturnära känsla.

Om du ska köpa en sänggavel 120 cm i rotting finns det vissa saker som du bör vara uppmärksam på:

Sängavel trä

Sänggavel i tyg

Den mest populära varianten för en sänggavel 120 är förmodligen de som är klädda i tyg. Dessa hittar du hos flera stora varuhus som Mio och IKEA. En sådan gavel passar väldigt bra till den skandinaviska inredningsstilen. Om du inte känner att en sänggavel 120 i rotting är något för dig kan du välja en i tyg istället. Du kan satsa på en grå eller svart variant.

Ytterligare ett alternativ som syns mycket ute i varuhusen är en sänggavel 120 i trä. Det märks att många vill få in naturen på ett enkelt sätt i sina hem.

Hitta din sänggavel 120 till sängen

Det finns en uppsjö av sänggavlar till just 120 säng och du kan hitta en som passar perfekt till din inredning. Kom ihåg att en sänggavel också kan bytas ut om du känner att du behöver förnya dig.

En sänggavel till 120 säng behöver inte heller vara dyr. Det finns många billigare alternativ som ser väldigt bra ut. Du behöver inte heller skruva fast sänggaveln i sängen utan endast ställa den mot väggen. Så snart den är på plats kommer du få en helt annan känsla i sovrummet.

Sänggavel 120 cm i metall

En annan typisk sänggavel 120 är de som finns i metall. Dessa passar dig som vill ha en lite industriell känsla i ditt sovrum. Dessa kan du matcha med lite mörkare tapeter och industriella tavlor. Det är en väldigt klassisk inredningsstil som aldrig känns omodern. Sänggavlar i metall brukar även ha väldigt vackra mönster som är som ett konstverk i sig självt. Oftast är de lite smalare och står på två ben. De kan också vara en del av en större sängram.

Det finns alltså väldigt många alternativ när det kommer till sänggavlar för en 120 säng och det kommer göra stor skillnad för sovrummet. Alltså finns det många anledningar till att investera i en sänggavel.